05.1
12:24

Δικαιώθηκε η Βασίλισσα για τις υποθέσεις Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου!

AEK1924.gr team
Δικαιώθηκε η Βασίλισσα για τις υποθέσεις Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου!
Advertisement

Η Βασίλισσα δικαιώθηκε για τις οικονομικές υποθέσεις των Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου και απέφυγε την βαθμολογική της τιμωρία.

Αθωωτική ήταν η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την ΑΕΚ, μετά την χθεσινή εκδίκαση της, που την εκπροσώπησε ο Αλέξης Αλεξίου.

Θυμίζουμε, ότι η ΑΕΚ βρέθηκε ενώπιον του μονομελούς πειθαρχικού του ΕΣΑΚΕ, με πρόεδρο τον Φωτεινό Καλαφάτη, για τις οικονομικές υποθέσεις των Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου, οι οποίοι ζητούσαν την τιμωρία της ομάδας με -1 ή -2 βαθμούς.

Όμως, ο αθλητικός δικαστής, εξέτασε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης όπως τα παρέθεσε η ΚΑΕ ΑΕΚ και αποφάσισε πως η Βασίλισσα έχει εξοφλήσει τους δυο παίκτες με όλα τα χρήματα που έπρεπε να λάβουν βάσει των διατάξεων.

Ο δικαστής έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ και έλεγξε το σύνολο των καταβολών προς τους παίκτες που έγιναν με βάση τις Συμβάσεις Παροχής Υπηρεσιών τους, κάτι που δεν έπραξε η Επιτροπή Αξιολόγησης και το Δ.Σ. που ΕΣΑΚΕ στο οποίο τέθηκε η Εισήγηση της Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης.

Έτσι, αποδείχτηκε ότι η Βασίλισσα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, αλλά και το ότι είναι σε ισχύ ο διακανονισμός με τον Αγγέλου, όπως επίσης φαίνεται ότι θα βγει και κερδισμένη απ’ την υπόθεση Λοτζέσκι.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ πιθανότατα θα προβεί σε διαδικασίες να διεκδικήσει και χρήματα απ’ τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος δεν πλήρωσε κανένα από τα πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί για τα ταξίδια που έκανε, κάθε τρεις και λίγο χωρίς άδεια στην Αμερική και οι προσθαφαιρέσεις τις οποίες δέχτηκε ο δικαστής, φαίνεται πως χρωστάει στην ΑΕΚ!

Γι’ αυτό τον λόγο, η Βασίλισσα έχει έτοιμη αγωγή κατά του πρώην αθλητή της, ενώ είχε κάνει σε ανύποπτο χρόνο και καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ!

Απ’ εκεί και έπειτα, όσον αφορά την υπόθεση Αγγέλου, η ΚΑΕ έχει προχωρήσει στην αναγνώριση της οφειλής στον Έλληνα τεχνικό που ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν και έχει πληρώσει την πρώτη δόση, με την αθώωση για την συγκεκριμένη οφειλή να ήταν τυπικό θέμα.

Με απλά λόγια, οι Κιτρινόμαυροι μετά απ’ την συγκεκριμένη απόφαση του αθλητικού δικαστή, δικαιώνονται και δεν απειλούνται να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->