
Οι δυο παίκτες της Ένωσης συνέχισαν εκτός κανονικού προγράμματος, κατά την σημερινή (01/01) πρωτοχρονιάτικη προπόνηση.
Με δυο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ένωσης για την αναμέτρηση με την Λαμία (05/01) στο προπονητικό των Σπάτων.
Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν εκτός προγράμματος, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και ακόμα δεν έχουν θέσει εαυτό στην διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη.
Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ΑΕΚ1924, οι δυο παίκτες της ΑΕΚ αναμένεται να… φορτσάρουν τις επόμενες μέρες και ήδη μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.
Φυσικά ο Στάνκοβιτς έχει το προβάδισμα, ενώ ο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς Γαλανόπουλος αναμένεται σταδιακά να επιστρέψει στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ενόψει των play-off του Πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η πρώτη για το 2022.
Οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.
Ανέτειλε το πρώτο ξημέρωμα για το έτος-ορόσημο της κιτρινόμαυρης Ιστορίας, σε αυτό που η ΑΕΚ θα επιστρέψει σπίτι της. Μία τελική ευθεία που δημιουργεί τεράστιες προκλήσεις και απαιτήσεις, που ξεκινούν από τον Γενάρη και τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO