
Δημοσίευμα εκ… Βραζιλίας αναφέρει πως η Παλμέιρας ζήτησε από τη Νις την επέκταση του δανεισμού του 25χρονου μέσου.
Σε μεταγραφική περίοδο έχει περάσει το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ψάχνοντας παίκτες και εξετάζοντας επιλογές.
Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα αποτελεί έναν από τους εκλεκτούς, από αυτούς που έχει διαλέξει το επιτελείο της ΑΕΚ και έχει ξεχωρίσει, θεωρώντας πως ταιριάζεις στα «θέλω» της ομάδας.
Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «terra.com.br» δίνει νέες διαστάσεις στην υπόθεση, την οποία το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχει χαμηλώσει επικοινωνικά, αναφέροντας πως η Παλμέιρας ζήτησε την παραμονή του 25χρονου.
Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στον γαλλικό σύλλογο, όμως η επέκταση του δανεισμού του, αποτελεί επιθυμία της Παλμέιρας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται (και) στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Η Παλμέιρας στοχεύει στον Ζοάο Πέδρο και θέλει να κρατήσει τον Ντανίλο Μπαρμπόσα. Η Παλμέιρας είναι πολύ δραστήρια στην αγορά και προσπαθεί να ενισχύσει περαιτέρω τον επιθετικό τομέα.
Το νέο όνομα στο στόχαστρο είναι ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος αγωνίζεται στην Κάλιαρι. Επιπλέον, η Βερντάο ζήτησε από τη Nις να επεκτείνει τον δανεισμό του Ντανίλο Μπαρμπόσα».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO