31.12
11:27

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην ΑΕΚ ο Κουζέλογλου

AEK1924.gr team
ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην ΑΕΚ ο Κουζέλογλου
Advertisement

Με ανακοίνωση της, η Βασίλισσα γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον Γιάννη Κουζέλογλου, επισημοποιώντας την συμφωνία με τον πρώην σέντερ του Ηρακλή.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου πριν λίγες ημέρες είχε μείνει ελεύθερος απ’ τον Ηρακλή, λόγω της γνωστής υπόθεσης με την πλαστογραφία του συμβολαίου του απ’ την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο AEK1924.gr, η ΑΕΚ απ’ την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον της, για τον 26χρονο σέντερ, προσελκύοντας τον και καταθέτοντας την πρόταση της, για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Ο Κουζέλογου έχοντας συνεχώς επικοινωνία με τον Στέφανο Δέδα, είπε το μεγάλο “ναι” στην ΑΕΚ, η οποία τον ανακοίνωσε μέχρι το τέλος της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Γιάννη Κουζέλογλου.

Ο 26χρονος σέντερ υπέγραψε σήμερα (31/12) συμβόλαιο έως το τέλος της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου.

Βιογραφικό:

Ο Γιάννης Κουζέλογλου γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1995 και έχει ύψος 2μ.07. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και στις 3 Σεπτεμβρίου 2014, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με Παρτιζάν, ωστόσο, αποχώρησε την επόμενη χρονιά, πραγματοποιώντας 4 εμφανίσεις με την ομάδα Ανδρών.

Στις 28 Οκτωβρίου 2015, υπέγραψε με τον Απόλλωνα Πάτρας. Την πρώτη σεζόν (2015-16) στην Πάτρα σε 21 αγώνες σημείωσε 3,1 πόντους με 2,3 ριμπάουντ, ενώ την επόμενη χρονιά (2016-17)  σε 24 αγώνες είχε 6,2 πόντους και 4,7 ριμπάουντ.

Στις 4 Ιουλίου 2017, υπέγραψε με το Λαύριο, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, ο Κουζέλογλου είχε 4,9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 28 αγώνες. Τη σεζόν 2018-19 σημείωσε 4,8 πόντους και 5,6 ριμπάουντ, σε 26 αναμετρήσεις και την τελευταία του χρονιά (2019-20), η οποία διακόπηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας, είχε σε 19 συμμετοχές 6 πόντους και 5,1 ριμπάουντ μέσο όρο.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη, μέχρι και τις 20 Απριλίου 2021, όταν και αποχώρησε για να συνεχίσει στην Ορτέζ. Συνολικά σε 21 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 10,4 πόντους και 7,2 ριμπάουντ, ενώ στη Γαλλία είχε 3,8 πόντους με 2,3 ριμπάουντ σε 13 συμμετοχές. Τελευταίος του σταθμός, ο Ηρακλής με τον οποίο αγωνίστηκε σε 10 αγώνες στο Πρωτάθλημα έχοντας 9,6 πόντους με 6,2 ριμπάουντ.

Σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων ο Κουζέλογλου έχει αγωνιστεί με τις Εθνικές U18, U20.  Τον Φεβρουάριο του 2021, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών ώστε να συμμετάσχει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022. Ο πρώτος αγώνας ήταν στην ήττα με τη Βοσνία, με τον ίδιο να έχει 3 πόντους σε 4 λεπτά συμμετοχής.

Το καλωσόρισμα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->