27.12
18:22

Αντιμέτωπη με την αφαίρεση βαθμών η Βασίλισσα

Χάρης Κολχούρης
Αντιμέτωπη με την αφαίρεση βαθμών η Βασίλισσα

Πιο ορατό από ποτέ το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να τιμωρηθεί με αφαίρεση μέχρι και 3 βαθμών για οφειλές σε παίκτες και προπονητές.

Τελειωμό δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα για τη Βασίλισσα.

Στην παρούσα φάση, υπάρχουν 13 ενεργά ban από την FIBA, τα οποία αποτελούν εδώ και αρκετό διάστημα βραχνά για τους Κιτρινόμαυρους. Η αρμόδια επιτροπή που ελέγχει τους φακέλους και τους διακανονισμούς του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε πριν λίγες ώρες (27/12) για τα ανοιχτά ζητήματα της Ένωσης.

Ανοιχτή από πάντα η συζήτηση με Λάνγκφορντ – Σλότερ – Τι ισχύει

Την περίοδο 2020-2021 η ΑΕΚ δεν είχε καταφέρει να διακανονίσει τις υποθέσεις του προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου και των αθλητών Ματ Λοτζέσκι και Γιόνας Ματσιούλις, τόσο σε πρώτο χρόνο, όσο και μετά την διορία 15 ημερών που είχε δοθεί.

Ενώ οι υπόλοιποι δέχτηκαν εκ νέου διακανονισμούς, οι τρεις αυτοί ήταν αδιάλλακτοι, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγείται στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και από εκεί στον Αθλητικό Δικαστή, με την Ένωση να είναι πλέον αντιμέτωπη με την τιμωρία των -3 βαθμών.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Στέφανου Δέδα με ρεκόρ 5-5 έχει 15 βαθμούς και είναι στην 6η θέση του ταμπλό, αλλά αν της επιβληθεί -3β. θα υποχωρήσει στους 12β. και θα ισοβαθμεί στις θέσεις 9-10-11 μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Ιωνικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->