02.4
21:01

Νεκρός 15άχρονος, κατέρρευσε στο γήπεδο

AEK1924.gr team
Νεκρός 15άχρονος, κατέρρευσε στο γήπεδο
Advertisement

Ανακοπή καρδιάς υπέστη στο γήπεδο 15άχρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής το πρωί της Πέμπτης και το απόγευμα εξέπνευσε στο νοσοκομείο

Ένας νεαρός Ιταλός ποδοσφαιριστής της Φιουμιντσίνο έχασε την ζωή του, καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο, κατά την διάρκεια φιλικού μαθητών της περιοχής με τους νέους της Λάτσιο.

Ο 15άχρονος αμυντικός κατέρρευσε περίπου στο 20ό λεπτό και μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο και όλα έδειχναν καλά μετά τις πρώτες βοήθειες. Το ματς ήταν πρωινό και ο νεαρός έχασε την μάχη και εξέπνευσε περίπου στις 16:30.

Στο ματς με την ομάδα της Λάτσιο έπαιζε και ένας από τους γιους του Σίνισα Μιχάιλοβιτς (προπονητής της Σαμπντόρια), αλλά και ο γιος του προέδρου του Λάτσιο, Κλάουντιο Λοτίτο.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->