22.12
15:15

Κάκωση ο Σιμόες – Ενοχλήσεις οι Σιμάσκι και Βράνιες

AEK1924.gr team
Κάκωση ο Σιμόες – Ενοχλήσεις οι Σιμάσκι και Βράνιες

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (22/12) προπόνηση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τους Σιμόες, Βράνιες και Σιμάνσκι να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Google Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google

Ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία, καθώς έχει υποστεί μια κάκωση στον μηρό δεξιά. Θεραπεία ακολούθησε και ο Όγκνιεν Βράνιες, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό αχίλλειο τένοντα, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο.

Ο Μάριο Μιτάι γυμνάστηκε ατομικά, ενώ οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Αύριο η ομάδα θα κάνει «ενεργοποίηση» στα Σπάτα, στις 11.00 και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού (19.00) αγώνα με την Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Advertisement