Ο 26χρονος επιθετικός του Άρη, ανέφερε μέσω του λογαριασμού του στο instagram πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση, ενώ άγνωστοι τον έφτυσαν, στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.
Σε μια σοβαρή καταγγελία μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο instagram προέβη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.
Με ανάρτησή του το απόγευμα της Παρασκευής (17/12), ο 26χρονος επιθετικός του Άρη αποκάλυψε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση κατά την αλλαγή του στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, κάνοντας λόγο μάλιστα πως κάποιοι τον έφτυσαν.
Ο ίδιος πάντως, θέλησε να στείλει ακόμα μία φορά το μήνυμα κατά του ρατσισμού, τονίζοντας πως όλοι θα έπρεπε να υποστηρίζουν τον αγώνα που γίνεται από τις ομάδες και τους ίδιους τους παίκτες.
«Χθες, όταν έγινα αλλαγή, δέχθηκα ρατσιστική επίθεση και κάποιοι άνθρωποι με έφτυσαν. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα πρέπει να μας υποστηρίζουν στον αγώνα που κάνουμε κατά του ρατσισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός από τη Μαυριτανία.
Πηγή: sport-fm.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement