Ο Ενέα Μιχάι ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα κακό διάστημα, τονίζοντας ωστόσο πως δεν πρέπει να υπάρχει ισοπέδωση.
Αναλυτικά ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με 4-0 ανέφερε τα εξής:
Για την ευρεία νίκη επί του ΠΑΣ: «Δεν ήταν έκπληξη, γνωρίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Και αυτό προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία μας. Ήδη εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».
Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Ήμασταν πιο συμπαγείς, αμυνθήκαμε καλά και όλοι μαζί, είχαμε καλή επικοινωνία και έντονη επικοινωνία, γιατί χρειάζεται σε έναν αγώνα. Αυτό είναι το κλειδί και θα έρθουν και άλλες νίκες με αυτόν τον τρόπο».
Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο ΠΑΟΚ: «Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και αυτό κάνω. Περάσαμε ένα κακό διάστημα, δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να κερδίζουμε γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ, περάσαμε ένα κακό διάστημα και ότι και αν συνέβαινε δεχόμασταν γκολ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήμασταν τραγικοί, δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Έχουμε κάνει τρεις νίκες και προχωράμε».
Πηγή: Gazzeta.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement