
Η «Ένωση» μετρά δύο διαδοχικές νίκες και θέλει να επεκτείνει το σερί της και παράλληλα να ολοκληρώσει νικηφόρα τον Α’ Γύρο της κανονικής διάρκειας.
Στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, οι «κιτρινόμαυρες» αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ που καλείται να γεμίσει το γήπεδο (δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ).
Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.
Ο Κώστας Αρσενιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με την αποστολή του «Δικεφάλου» να αποτελείται από τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO