Για τουλάχιστον δύο ύποπτα κρούσματα της νέας παραλλαγής που έχουν εντοπιστεί στην πρωτεύουσα και εξετάζονται έκανε λόγο ο Υπουργός Υγείας.
Τουλάχιστον δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον έχουν εντοπιστεί και εξετάζονται στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Θάνος Πλεύρης.
“Πέρα από το κρούσμα στην Κρήτη, υπάρχουν ακόμη δύο ύποπτα κρούσματα που εξετάζουμε, άσχετα με το κρούσμα της Κρήτης. Είναι πολίτες που έχουν έρθει από τις συγκεκριμένες χώρες. Είναι δύο πολίτες που βρίσκονται στην Αθήνα εδώ και λίγες ημέρες, έχουν νοσήσει και πλέον παρακολουθούνται στενά για να δούμε εάν νοσούν από την μετάλλαξη δέλτα ή την μετάλλαξη όμικρον. Δείχνουν τα επιπλέον χαρακτηριστικά από τα PCR τεστ ότι ίσως πρόκειται για την μετάλλαξη Όμικρον. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι γίνονται όσα πρέπει για τον εντοπισμό τυχόν κρουσμάτων σε πολίτες που ήρθαν στην Ελλάδα πριν από την λήψη των μέτρων”, ανέφερε ο Υπ. Υγείας στον ΑΝΤ1.
Υπενθυμίζεται πως, το πρώτο κρούσμα της νέας παραλλαγής στην Ελλάδα εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες στην Κρήτη.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement