Ο Ντέιβιντ Μέντες αναγνωρίζει μέσω της NOVA τις δυσκολίες που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και την αφαίρεση τριών βαθμών. Πάντως, είπε πως κανείς δεν πρόκειται να τα παρατήσει.
Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ντέιβιντ Μέντες του Παναθηναϊκού και αναγνωρίζει τις δυσκολίες που έχει μπροστά της η ομάδα του στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και την αφαίρεση τριών βαθμών. Πάντως, είπε πως κανείς δεν πρόκειται να τα παρατήσει.
“Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς, γιατί παλέψαμε γι΄αυτούς τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν …έξι βαθμών και τους πήραμε, όμως μετά μας πήραν τους τρεις βαθμούς. Θα παλέψουμε ως ομάδα και θα συνεχίσουμε για να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε μέχρι το τέλος.
Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε 18 βαθμούς στα ματς που απομένουν, γιατί χάσαμε και στο ματς με τον Ατρόμητο και ήταν μια μεγάλη τιμωρία για εμάς. Και αυτό γιατί το πρωτάθλημα είναι πλέον αρκετά μακριά μας”, είπε ο Ολλανδός χαφ.
Παράλληλα, επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός δεν χάνει το κίνητρο του, μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά την αποβολή του στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη στη Λεωφόρο.
Πηγή:sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement