Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν σήμερα το πρωί στα Σπάτα και στη συνέχεια θα έχουν δύο ημέρες ρεπό ώστε να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχικά.
Μετά τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών οι Κιτρινόμαυροι έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Άπαντες έδωσαν ραντεβού σήμερα στα Σπάτα, για την πρωινή προπόνηση, ενώ στη συνέχεια θα έχουν δύο ημέρες χαλάρωσης.
Τη στιγμή που το σαββατοκύριακο Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή θα «σφάζονται» στο μεταξύ τους ματς για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η ΑΕΚ θα πάρει τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα κόντρα στον Πανηλειακό και ο Δέλλας θα δώσει χρόνο ξεκούρασης στους παίκτες του.
Ωστόσο, γνωρίζει καλά ότι δεν θα γίνουν καταχρήσεις, καθώς έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και ξέρει ότι αυτές τις δύο ημέρες θα φροντίσουν να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για τη συνέχεια.
Πηγή φωτογραφίας: www.aekfc.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement