
Με διάφορα θέματα ασχολείται ο σημερινός (19/01) αθλητικός Τύπος, όπως το νέο στόχο που έθεσε ο Δέλλας, το μεταγραφικό σχεδιασμό και το ματς στα Ψαχνά.
Goal
«Στόχος και ρεκόρ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας Goalσχετικά με την ΑΕΚ. «Τι ζητάει ο Δέλλας από τους παίκτες της ΑΕΚ εν όψει του ματς στα Ψαχνά. Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση για όσα έγιναν στο Κύπελλο», σχολιάζεται.
SportDay
«Βραζιλία και Μαρτίνες», γράφει η εφημερίδα SportDayστο πρωτοσέλιδό της για την ΑΕΚ και αναφέρεται στις μεταγραφές του Δικεφάλου.
LiveSport
«Για το αήττητο», είναι ο τίτλος της εφημερίδας LiveSportσχετικά με την ΑΕΚ και αναλύει: «Στα Ψαχνά η ΑΕΚ με αλλαγές. Μάχη στην ΕΠΟ».
Ώρα των Σπορ
«Για Λούκα και άλλους τρεις», είναι ο τίτλος της εν λόγω εφημερίδας που σχολιάζει: «Ο Μιλοβάνοβιτς φεύγει σήμερα για Βραζιλία με πρώτο στόχο να ξεκαθαρίσει το θέμα του δεξιού ακραίου της Κρισιούμα». Σχετικά με το σημερινό ματς γράφεται: «Νικάει στα Ψαχνά τον Ηρακλή και φτάνει στο +14 από Παναχαϊκή και στο +15 από Απόλλωνα».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement