
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (07/11, 17:30) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Πολιτείας, σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, θέλοντας να φύγει νικήτρια και σε αυτό.
Μετά την επικράτηση επί του Δούκα στο ντέρμπι κορυφής της προηγούμενης αγωνιστικής, η Ένωση αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό σήμερα,
Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Futsal Super League, η ΑΕΚ πηγαίνει στην Πολιτεία με στόχο να επαναλάβει μία σπουδαία νίκη σε ντέρμπι πρωταθλήματος.
Δίχως προβλήματα τραυματισμών, ο Γιάννης Ζιάβας ανακοίνωσε την αποστολή: Χριστόπουλο, Μπάρδη, Αρτινό, Δελλαπόρτα, Γούση, Μάνο, Πάνου, Ασημακόπουλο, Παπακώστα, Ταρνανίδη, Κάρμη ,Καρύδα, Ντάτη, Παναγόπουλο
Ένα ματς που – εφόσον βαφτεί κιτρινόμαυρο – θα έχει κάνει η ΑΕΚ ένα σπουδαίο βήμα προς την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.
Η βαθμολογία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement