
Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα (06/11).
SportDay
“Η δύναμη της γειτονιάς” γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ θέλει το διπλό στη Ριζούπολη για να πάει ήσυχη στο ντέρμπι, αναφέροντας παράλληλα ότι επιστρέφει ο Τζαβέλλας, όπως επίσης ότι ο Αργύρης Γιαννίκης προβληματίζεται για κάποιες θέσεις.
Live Sport
“Για να τιμωρηθούμε με τον Ολυμπιακό”, γράφει η εφημερίδα, αναφέροντας την επίθεση της ΑΕΚ στην απολογία της. Πρόστιμο στη ΠΑΕ και ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Sportime
“Γκαζωμένη” γράφει η εφημερίδα, αναφέροντας ότι η Ένωση πάει στη Ριζούπολη για να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της, γράφει επίσης για την ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και για την παράδοση του Καρίμ Ανσαριφάρντ κόντρα στον Απόλλωνα.
Ώρα των Σπορ
“Μη σταματάς να τους νικάς!” γράφει η κιτρινόμαυρη εφημερίδα, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ απόψε στη γειτονιά της, για την 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Επίσης, γράφει για το μπάσκετ, το βόλεϊ γυναικών, βόλεϊ ανδρών και πόλο που ρίχνονται στη μάχη σήμερα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement