04.11
14:27

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξένοι διαιτητές στο Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ

AEK1924.gr team
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξένοι διαιτητές στο Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ
Advertisement

Δίχως προηγούμενο η ηγεμονική δράση του Κλάτενμπεργκ, ορίζοντας ξένους (;) διαιτητές στον σαββατιάτικο αγώνα της Ριζούπολης. Παρόντας και ο… σφαγέας της Κρήτης, Φωτιάς.

Το χατίρι του Μονεμβασιώτη υλοποίησε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής που συνεχίζει να προκαλεί με τις ενέργειες και την συμπεριφορά του.

Για πρώτη φορά θα φτάσουν στην Ελλάδα ξένοι διαιτητές για να σφυρίξουν έναν αγώνα του επιπέδου Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ.

Ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων να είναι μεγάλη και να έρχεται σε ένα χρονικά σημείο… περίεργο.

Συγκεκριμένα από την Πορτογαλία ο Ζοάο Πινέιρο με βοηθούς τους Κόστα και Εϊρας θα αναλάβουν την αναμέτρηση της Ένωσης στην Ριζούπολη, με 4ο τον Φωτιά και στο VAR τον επίσης Πορτογάλο, Φάμπιο Μέλο.

Μία ενέργεια που δημιουργεί απορίες και εντύπωση, καθώς ξένοι διαιτητές είθισται να παρευρίσκονται σε μεγάλους αγώνες και ντέρμπι του Πρωταθλήματος.

Καμία ενόχληση από την ΑΕΚ αλλά… περιμένουν

Η τρέλα του Κλάτενμπεργκ να ορίσει ξένους διαιτητές σε ένα ματς όπως αυτό που έχει να φέρει εις πέρας η Ένωση το Σάββατο, είναι απορίας άξιο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξεπλάγην με την ενέργεια αυτή του Άγγλου αρχιδιαιτητή, όμως δεν ενοχλήθηκαν στο ελάχιστο. Μάλιστα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα σε κάθε αναμέτρηση που δίνουν να ορίζονται ξένοι ρέφερι.

Ωστόσο, περιμένουν να δουν σε τι αποσκοπεί αυτή η πρωτοφανείς ενέργεια από τον Κλάτενμπεργκ, σε ένα σημείο που τα όσα έλαβαν χώρα, ή καλύτερα… φαντάστηκαν Άρης και Ολυμπιακός, στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας, δεν έχουν κοπάσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->