30.10
11:03

Για το απόλυτο κόντρα στην Θέτιδα

AEK1924.gr team
Για το απόλυτο κόντρα στην Θέτιδα

Στην Βούλα θα βρεθούν σήμερα (30/10, 19:00) τα κορίτσια της ΑΕΚ, έχοντας να αντιμετωπίσουν την Θέτιδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Volley League.

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει μέχρι σήμερα τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Μετρά τρεις «καθαρές» (Αίαντα, Πανναξιακό και Ηλυσιακό) νίκες και μία στο τάι-μπρέικ (ΠΑΟΚ), παραμένοντας αήττητη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο ίδιο τέμπο θέλει να συνεχίσει  ο Κώστας Αρσενιάδης με την ομάδα του, έχοντας επικίνδυνη αποστολή κόντρα στην Θέτιδα Βούλας. Μία εκτός έδρας αναμέτρηση, που μπορεί να βαφτεί… κιτρινόμαυρη.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται δίχως απρόοπτα. Έτσι, η αποστολή αποτελείται από 12 αθλήτριες.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

Η βαθμολογία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement