Έχει αποδείξει πως ό,τι λέει το πραγματοποιεί. Μέσα σε λίγους μήνες έχει χτίσει μια πρωτοκλασάτη ομάδα που έχει βλέψεις για πολύ ψηλά και σίγουρα η στήριξη του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα
Ο Ουίλμπεκιν είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΚ, με την θέση στον άσο να υπερκαλύπτεται πλέον και τον Μάκη Αγγελόπουλο να έχει… ολοκληρώσει το έργο του μέχρι το τέλος της σεζόν, κάνοντας το καλύτερο για τη Βασίλισσα.
Η ΑΕΚ «χτίζει» σιγά σιγά ξανά την… αυτοκρατορία της και χωρίς τον κόσμο της είναι μισή. Οι 65.000 που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι είναι το μεγαλείο αυτού του συλλόγου και μια ανάλογη εικόνα στο κλειστό θα είναι το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν για να ευχαριστήσουν τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, αλλά και να ευχαριστηθούν μπάσκετ από τα μεγάλα ονόματα που βρίσκονται στο ρόστερ της Βασίλισσας.
Η Ένωση υποδέχεται αύριο (15/3) την Κηφισιά στις 15:00 το μεσημέρι και οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν να ξαναζήσουν παρόμοιες στιγμές με αυτές της περασμένης Τετάρτης, αυτή τη φορά για χάρη τους.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement