
Την πρώτη της ήττα (6-9) στο Πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα (23/10) η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ, έχοντας κοιτάξει κατάματα μία από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας, τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Πάλεψε, έδειξε θετικά στοιχεία, όμως στο τέλος «λύγισε» η ομάδα του Δημήτρη Μάζη, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα για φέτος.
Η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης μπήκε δυνατά, αντιδρώντας στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε (2-1), παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ.
Ωστόσο, η ομάδα της Ριζούπολης «έτρεξε» ένα σερί και πέρασε μπροστά (2-3) στο ημίχρονο του αγώνα, εκμεταλλευόμενος τα λάθη της Ένωσης στην κυκλοφορία της μπάλας, κυρίως στην επίθεση.
Οι Κιτρινόμαυροι δεν τα παράτησαν όμως. Ισοφάρισαν δυο φορές (3-3) τον αντίπαλο (4-4) και πάλεψαν μέχρι τέλους. Ο Απόλλωνας είχε το προβάδισμα στο τέλος της 3ης περιόδου (4-5), το οποίο και εκμεταλλεύτηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο.
Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου στο 4ο μέρος του αγώνα και ηττήθηκε – για πρώτη φορά φέτος – στο Πρωτάθλημα (6-9) από τον αντίπαλο.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 4-5, 6-9.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement