Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στην κιτρινόμαυρη αποστολή, όπως και ο Στάνκοβιτς. Αντίθετα οι Σβάρνας και Μπακάκης βρίσκονται εκτός αποστολής, ενώ στην θέση του Γέβτις, τοποθετήθηκε ο Τάνκοβιτς.
Τα κατάφερε ο Σέρχιο Αραούχο και βρέθηκε κανονικά στην κιτρινόμαυρη αποστολή για τον αυριανό (24/10) αγώνα με τον Βόλο.
Ο Αργύρης Γιαννίκης συμπεριέλαβε τον Αργεντινό στην αποστολή, όπως και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Αντίθετα με τους Στράτο Σβάρνα και Μιχάλη Μπακάκη.
Στα αξιοσημείωτα και η επανεμφάνιση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην αποστολή της ΑΕΚ, ο οποίος πήρε την θέση του άτυχου Γέβτιτς.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ντάρκο Γέβτιτς προπονήθηκε ατομικά, ενώ οι Γιώργος Θεοχάρης και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν θεραπεία.
Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (16.00) αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο ΝΠΣ.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.
Η αποστολή της ΑΕΚ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement