09.3
14:14

Τίμησε Πολυτάρχου ο ΣΦ ΑΕΚ Νάξου (pic)

AEK1924.gr team
Τίμησε Πολυτάρχου ο ΣΦ ΑΕΚ Νάξου (pic)

Ο Σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΚ Νάξου (χθες το απόγευμα), βράβευσε ένα δικό του παιδί, έναν ακούραστο εργάτη που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ να γυρίσει στο φυσικό της χώρο που δεν είναι άλλος απ’ τις κορυφαίες θέσεις της Α1.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο ηγέτης της Ένωσης στα δύσκολα χρόνια της περιπέτειας στις μικρότερες κατηγορίες και πλέον ο ΑΡΧΗΓΟΣ της στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ, ο Ναξιώτης μπασκετμπολίστας Μιχάλης Πολυτάρχου, τιμήθηκε για την προσφορά του, απ’ τους φιλάθλους της ΑΕΚ σε μια λιτή εκδήλωση στον πλέον original σύνδεσμο, στο κάστρο της χώρας.

Ο Captain φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους, με παλιούς συναθλητές απ’ τον Πανναξιακό, έκοψε την πίτα και έδωσε την υπόσχεση να παλέψει ώστε η βασίλισσα να φθάσει εκεί που πραγματικά αξίζει!

Πηγή: naxos365.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement