
Η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε την αύξηση της χωρητικότητας των ποδοσφαιρικών γηπέδων στο 75%, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα της το ποσοστό αυτό να πάει στο 100% μέσα σε λίγες εβδομάδες.
“Η απόφαση πάρθηκε, η χωρητικότητα θα είναι 75% στα ανοιχτά γήπεδα και στο 60% για τα κλειστά. Ελπίζω ότι εντός 15 ημερών θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο 100%.
Αυτή είναι μία μικρή ένδειξη υποστήριξης για τον κόσμο του αθλητισμού”, τόνισε με δηλώσεις της η Υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας, Βαλεντίνα Βετσάλι, με την απόφαση αυτή να έχει άμεση εφαρμογή στα ματς για την 8η αγωνιστική της Serie A που θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο μετά το τέλος των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα εισόδου στα ιταλικά γήπεδα έχουν όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό διπλού εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης από κορονοϊό, η αρνητικό τεστ Covi-19 που θα έχει γίνει εντός 48 ωρών από την ημερομηνία έναρξης του εκάστοτε αγώνα.
ULTIM’ORA
VEZZALI: “CDM HA APPROVATO APERTURA STADI AL 75%
NEI LUOGHI AL CHIUSO INVECE PUBBLICO AL 60%”#SkySport #Vezzali— skysport (@SkySport) October 7, 2021
Πηγή: sport24.gr
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE