
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον λόγο της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Στους λόγους της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στην τριτολογία του στη βουλή, μετά από σχετικές αναφορές του Αλέξη Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά.
«Από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και σίγουρα από τότε που ανέλαβα πρωθυπουργός, ανέλαβα μια δέσμευση απέναντι στον ελληνικό λαό, να μην ξύνουμε πληγές του παρελθόντος, αλλά αντίθετα να εργαζόμαστε για να τις επουλώσουμε. Και αυτήν τη δέσμευσή μου κάνω πράξη και όποιος ξεπεράσει τα όρια θα γνωρίζει ότι δεν έχει θέση στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Πηγή: Sport-fm.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement