07.3
19:03

Σάκοτα: «Χάρηκα για τη νίκη»

AEK1924.gr team
Σάκοτα: «Χάρηκα για τη νίκη»
Advertisement

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τον Απόλλων Πατρών, ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στην εκπληκτική εμφάνιση του γιου του, Ντούσαν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χάρηκα για τη σημερινή νίκη. Πρώτον, ήταν σημαντική για εμάς ώστε να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αν δεν βλέπαμε το σημερινό παιχνίδι θα λέγαμε τα καλύτερα λόγια. Δυστυχώς για εσάς πέσατε σε μια μέρα που κάναμε την καλύτερη εμφάνιση μέχρι τώρα. Δεύτερον, είδα πάρα πολλούς φίλους μετά από 23 χρόνια που ήλθαν και στο ξενοδοχείο. Χάρηκα πάρα πολύ που τους είδα. Είδα ότι το ίδιο με αγαπάνε, όπως τότε που πέρασα μία από τις πιο ωραίες χρονιές στη ζωή μου εδώ στην Πάτρα», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης», ενώ στάθηκε και στο γιο του.

«Το τρίτο είναι για τον Ντούσαν. Θυμάμαι τα πρώτα βήματα που έκανε σ” αυτό το παρκέ. Ήταν σε ηλικία 6 χρονών. Σήμερα, μετά από 23 χρόνια έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του. Αυτά είναι πράγματα που μένουνε μετά το παιχνίδι. Κάναμε σωστά την δουλειά μας. Διαβάσαμε το περιφερειακό παιχνίδι και με τα άστοχα σουτ το θέμα ήταν να πάρουμε τα ριμπάουντ. Η δουλειά έγινε πιο εύκολη απ” ότι περιμέναμε. Είχαμε την Πάτρα σήμερα σε μεγάλη εκτίμηση. Ίσως μεγαλύτερη από ό,τι χρειαζόταν για να κερδίσουμε».

Τέλος, απευθυνόμενος στον συνάδελφό του, είπε: «Νίκο Βετούλα, καλή συνέχεια. Τυχαίνουν καμιά φορά τα αποτελέσματα με έναν τρόπο που κανείς δεν θέλει να βλέπει. Κι εμείς είχαμε τέτοιο παιχνίδι και σίγουρα θα έχουμε και στο μέλλον».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->