Η μεγαλύτερη οργανωμένη μερίδα φίλων του Ολυμπιακού απαντάει στην ΠΑΕ, για το θέμα που προέκυψε με τα καπνογόνα και τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως είναι «η τελευταία φορά που επιτρέπουμε σε 50 ανεγκέφαλους να χαλάνε την ατμόσφαιρα».
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ επιτέθηκαν σε ορισμένους οπαδούς της ομάδας , οι οποίοι με τα καπνογόνα που άναψαν οδήγησαν σε διπλή διακοπή το ματς.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσει ο ρυθμός που είχαν βρει οι «ερυθρόλευκοι» και η ΠΑΕ προειδοποίησε πως «και αυτοί αλλά και όσοι δεν μπορούν να τους ελέγξουν δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδό μας».
Η Θύρα 7 απάντησε με τον δικό της τρόπο τονίζοντας πως: «Δεν γίνεται να φταίνε οι οπαδοί σε απόλυτο βαθμό για ένα κακό αποτέλεσμα!
Ψάχνοντας την ευθύνη στους οπαδούς δεν θα διορθωθούν τα όποια λάθη, έχουν οδηγήσει στην απώλεια βαθμών με μικρότερες ομάδες!».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement