01.10
21:06

Αθώοι κρίθηκαν οι Κονέ, Παπαδημητρίου, Δημητριάδης

Χάρης Κολχούρης
Αθώοι κρίθηκαν οι Κονέ, Παπαδημητρίου, Δημητριάδης

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες οι Κονέ, Παπαδημητρίου και Δημητριάδης! Τι αποφάσισε η ΕΠΟ για τις κατηγορίες των «πέντε».

Η δευτεροβάθμια δέχτηκε την έφεση της ΑΕΚ, ως προς τους τρεις διαπιστευμένους αξιωματούχους της ομάδας (Δημητριάδη, Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου) και εξαφάνισε τις ποινές τους.

Παράλληλα διατήρησε την ποινή στους δυο μη διαπιστευμένους, Χρήστο Παπαδημητρίου και Γιάννη Παπαδόπουλο που βρέθηκαν μαζί τους στα αποδυτήρια όπου οδηγήθηκαν από την Αστυνομία.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έλαβε την ακόλουθη απόφαση (υπ’ αριθμ. 30/2021).

Δέχεται την έφεση και εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 120/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες Παναγιώτη Κονέ, Ιωάννη Παπαδημητρίου και Βασίλειο Δημητριάδη (άπαντες διαπιστευμένους) από τις 1β και 2β εξυβριστικές πράξεις.

Επιβάλλει στην πρώτη εκκαλούσα (ΠΑΕ ΑΕΚ) :

α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου ( μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 1β πράξη.

β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου (μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 2β πράξη.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή (5.000+2.500) επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) ευρώ.

Επιβάλλει στους Ιωάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement