Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα στον πρώην συμπαίκτη του Αντώνη Πετρόπουλο «να προσέχει».
Ο παίκτης του ΠΑΟ, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για το ματς της Κυριακής (3/3) με την ΑΕΚ και τον Αντώνη Πετρόπουλο.
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Πιστεύω πως η ομάδα μου θα δείξει τον εαυτό που παρουσίασε απέναντι στον ΟΦΗ και θα έχει πάθος, γιατί πάνω από όλα αυτά τα ματς κρίνονται στο πάθος. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι θα παίξουν πολλά νέα παιδιά».
Για τη μονομαχία με τον Πετρόπουλο: «Με τον Αντώνη εκτός από συμπαίκτες είμαστε και φίλοι. Χαίρομαι που κάνει καλή πορεία με την ΑΕΚ και θα τα πούμε στο παιχνίδι. Τι μήνυμα να του στείλω; Να προσέχει».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement