31.8
16:00

Έκλεισε στη Σουόνσι ο Εντσάμ

AEK1924.gr team
Έκλεισε στη Σουόνσι ο Εντσάμ

Ο Γάλλος χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία με την φανέλα της Σουόνσι.

Ο Ολιβιέ Εντσάμ αρχές της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού βρέθηκε μια ανάσα απ’ την ΑΕΚ, καθώς είχε συμφωνήσει σε όλα μαζί της και αυτό που περίμενε ήταν η ελευθέρας του απ’ την Σέλτικ για να ενεργοποιούταν η συμφωνία μαζί της.

Κάτι τέτοιο άργησε ένα μήνα και η Ένωση απέσυρε την πρόταση της και όπως επίσημα έλεγαν και το ενδιαφέρον της, με αποτέλεσμα ο Εντσάμ να στραφεί στις άλλες επιλογές του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα λοιπόν με το Athletic, ο Γάλλος χαφ ήρθε σε συμφωνία με την Σουόνσι που αγωνίζεται στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, η οποία και ήταν η πρώτη επιλογή του πρώην ποδοσφαιριστή της Σέλτικ.

Ο Εντσάμ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του για να ανακοινωθεί επίσημα στη συνέχεια απ’ τους “κύκνους”.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement