10.8
16:51

Φωτιά στην Ηλεία: Εκκένωση στον Λάλα από το 112 – Προς Ανδρίτσαινα το μέτωπο από την Αρκαδία

AEK1924.gr team
Φωτιά στην Ηλεία: Εκκένωση στον Λάλα από το 112 – Προς Ανδρίτσαινα το μέτωπο από την Αρκαδία

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση της πυρκαγιάς πάνω από το διυλιστήριο του Ερυμάνθου, στα όρια Ηλείας και Αρκαδίας.

έες αναζωπυρώσεις σε περιοχές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην Ηλεία. Ειδικότερα, αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές ΔούκαΛάσδικα και Λάλα και στα σημεία βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις εστίες της φωτιάς, πριν επεκταθούν. Για την περιοχή του Λάλα ειδικά, διατάχθηκε η άμεση εκκένωση του οικισμού με μήνυμα από το 112, καθώς οι φλόγες έχουν ζώσει τον οικισμό.

Την ίδια ώρα οι φλόγες από τα μέτωπα της Αρκαδίας απειλούν την περιοχή της Ανδρίτσαινας και της Καλλιθέας. Οι άνεμοι άλλαξαν κατεύθυνση των ανέμων και πλέον κινείται και γρήγορα και επικίνδυνα και κατευθύνεται ξανά προς την Ηλεία.

Πηγή: reader.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement