13.7
14:44

Ολυμπιακός: Φιλικό με τον Άρη την Τετάρτη (14/7) στο “Γ. Καραϊσκάκης”

AEK1924.gr team
Ολυμπιακός: Φιλικό με τον Άρη την Τετάρτη (14/7) στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Ο Ολυμπιακός μετά την αναβολή του φιλικού με τη Γαλατασάραϊ έκλεισε φιλικό με τον Άρη ο οποίος επίσης έψαχνε για αντίπαλο. Στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Τετάρτη (14/7) το βράδυ η αναμέτρηση.

Η αναβολή του φιλικού αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ εξαιτίας των όσων έγιναν κατά την άφιξη των Τούρκων στην Ελλάδα διαφοροποίησε τον σχεδιασμό του Πέδρο Μαρτίνς που ήθελε πάση θυσία η ομάδα του να έχει ένα ακόμη παιχνίδι στα πόδια της και δη δυνατό πριν τα προκριματικά του Champions League.

Οι “ερυθρόλευκοι” κινητοποιήθηκαν και έκλεισαν φιλικό με τον Άρη ο οποίος επίσης είδε το φιλικό που είχε προγραμματίσει με τον Ιωνικό να αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Νίκαιας. Μάλιστα και ο Μάντζιος ήθελε ένα ακόμη παιχνίδι πριν της αναμετρήσεις με την Αστάνα.

Οπότε οι δύο ομάδες ήρθαν σε συνεννόηση και ο φιλικός αγώνας κλείσθηκε για την Τετάρτη (14/7) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με ώρα έναρξης στις 21:00.

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->