Στην πατρίδα του Σίντζι Καγκάβα σχολιάζουν το γεγονός ότι ο 32χρονος μέσος πραγματοποίησε μόλις 8 εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ και αναφέρουν ότι μπορεί να επιστρέψει στην Ιαπωνία.
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Σίντζι Καγκάβα στην Ιαπωνία αφήνει δημοσίευμα στην πατρίδα του μέσου του ΠΑΟΚ.
“Ο Καγκάβα έφυγε από τη Σαραγόρα τον Οκτώβριο και το Γενάρη αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο. Ωστόσο εξαιτίας κάποιων τραυματισμών και άλλων ζητημάτων κατάφερε να αγωνιστεί σε οκτώ επίσημα παιχνίδια.
Η σεζόν στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε και ο Καγκάβα φαίνεται πλέον να επιστρέφει στην Ιαπωνία” αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα που ασχολείται με ποσταρίσματα του Ιάπωνα μέσου στο Instagram.
Όπως και να έχει πάντως οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Καγκάβα που έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ δεν έχουν παρθεί.
Ο Λουτσέσκου εκτιμά τις ικανότητες του και τον περιμένει στην προετοιμασία για να συζητήσει μαζί του και να ξεκαθαρίσει το στάτους του στην ομάδα.
Και ο Καγκάβα όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα αξιολογηθούν από το Ρουμάνο τεχνικό και από αυτόν θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement