17.6
21:08

Με ένα πρόβλημα η «πρώτη» στο Πήλιο

Νίκος Κλεισαρχάκης
Με ένα πρόβλημα η «πρώτη» στο Πήλιο
Advertisement

Δίχως τον Σαμπανάτζοβιτς τελέστηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο αθλητικό κέντρο Πορταριάς, καθώς ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στο αθλητικό κέντρο Πορταριάς βρίσκεται από σήμερα (17/06) η κιτρινόμαυρη αποστολή, ξεκινώντας το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε προγραμματίσει απογευματινή προπόνηση για τους παίκτες της Ένωσης, η οποία και πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την άφιξη της ομάδας.

Άπαντες ακολούθησαν και ολοκλήρωσαν δίχως απρόοπτα το πρόγραμμα, ωστόσο αυτό δεν ίσχυσε για τον Άνελ Σαμπανάτζοβιτς. Ο μέσος της ΑΕΚ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, η πρώτη στο αθλητικό κέντρο της Πορταριάς.

Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά, πλην του Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, στις 9.30 και στις 18.00.

Παρακολούθησε την προπόνηση ο Παπαδημητρίου

Από την ομάδα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ομάδας μετέβη στην Πορταριά και βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Φυσικά, παρόντας στο πρώτο στάδιο της κιτρινόμαυρης προετοιμασίας (και) ο Βασίλης Δημητριάδης, Γενικός Αρχηγός της Ένωσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->