
Σε ακόμα ένα ματς ο Αυστριακός γκολκίπερ της ΑΕΚ ήταν μέσα στους διακριθέντες της ομάδας με αποτέλεσμα να γνωρίζει την αποθέωση απ’ την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.
Ο Τόμας Μπάουερ δεν σταματάει να διακρίνεται στους Ευρωπαϊκούς και στους εγχώριους αγώνες της ΑΕΚ την εφετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να μην περάσει απαρατήρητος μετά την μεγάλη του εμφάνιση κόντρα στην Ίσταντς, απ’ την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.
Η EHF λοιπόν αποθέωσε μέσα απ’ την επίσημη ιστοσελίδα της, τον Αυστριακό γκολκίπερ, χαρακτηρίζοντας τον παίκτη κλειδί της ΑΕΚ.
Αναλυτικά έγραψαν:
«Αυτή τη σεζόν ο Τόμας Μπάουερ έχει βοηθήσει την ΑΕΚ να κερδίσει πολλά παιχνίδια στην πορεία της προς τον τελικό. Και χθες ο Αυστριακός τερματοφύλακας έδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι ένας από τους παίκτες κλειδί της ΑΕΚ. Οι πολλές επεμβάσεις του βοήθησαν την ελληνική ομάδα να αποκτήσει καθαρό προβάδισμα στο παιχνίδι και αν είναι τόσο σταθερός και την Κυριακή η ΑΕΚ θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει το τρόπαιο».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement