Ο μάνατζερ των Κατίδη- Μπουγαΐδη, Θεόφιλος Καρασαββίδης, εξέφρασε τη δυσσαρέσκειά του στον πρόεδο της ΠΑΕ για τις δηλώσεις του Έβαντ Λίνεν.
Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον εκπρόσωπο των Μαυρουδή Μπουγαΐδη και Γιώργου Κατίδη, Θεόφιλος Καρασαββίδης.
Οι δυο τους τα είπαν σε καλό κλίμα για περισσότερη από μία ώρα, με τον τελευταίο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις που έκανε ο Έβαλντ Λίνεν όπου δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τους πελάτες του. Συγκεκριμένα, του είπε ότι με τέτοιες δημόσιες τοποθετήσεις ο Γερμανός δεν βοηθά τους πελάτες του.
Ωστόσο, ικανοποιήθηκε από την απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ, που τον διαβεβαίωσε πως δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας αναφορικά με το μέλλον τους στην ομάδα και πως αμφότεροι αποτελούν περουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ.
Παράλληλα, τον ενημέρωσε ότι εντός των ημερών θα μιλήσει με τον Έβαντ Λίνεν για το συγκεκριμένο ζήτημα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement