Στο υφυπουργείο αθλητισμού είναι αρκετά θορυβημένοι με τα τελευταία γεγονότα που γι’ αυτό και έστειλαν στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αυστηρή επισήμανση για τήρηση πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Επιστολή στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας με κοινοποίηση στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως εστάλη σήμερα (21/5) από το υφυπουργείο αθλητισμού, καθώς είναι αρκετά θορυβημένοι μετά τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα.
Τα όσα καταγγέλθηκαν από τον Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια την Τετάρτη (19/5), για τα οποία ζήτησε ενημέρωση ο Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και περαιτέρω ενέργειες από τη ΔΕΑΒ, αλλά και τα πέντε πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατέβηκαν στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (22/5, 21:00) έχουν σημάνει συναγερμό.
Στην επιστολή αυτή γίνεται αυστηρή επισήμανση για πιστή τήρηση του πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας, ιδιαίτερα για όσους δικαιούνται εισόδου. Από το υφυπουργείο ζητούν να μην μπει κανένας στο ΟΑΚΑ που δεν είναι καταγεγραμμένος και φυσικά να μην υπάρξουν συμβάντα που θα μπορούσαν να αμαυρώσουν τον τελικό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement