
Για τις 27 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του κυρίως ταμπλό του Roland Garros εκεί όπου θα συμμετέχουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.
Η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο major της χρονιάς, το Roland Garros, ξεκίνησε μετά και από το τέλος του Open της Ρώμης.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Οι πόρτες στο Παρίσι θα ανοίξουν την Δευτέρα 24 Μαΐου, όπου θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί γύροι και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 28 Μαΐου όπου θα έχουν ξεκαθαρίσει οι παίκτες και οι παίκτριες που θα συμπληρώσουν τα κυρίως ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες.
Μια ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 27 Μαΐου (19:00 ώρα Ελλάδος), θα διεξαχθεί και η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό με την πρεμιέρα να αναμένεται την Κυριακή στις 30 Μαΐου και τους μεγάλους τελικούς (ανδρών-γυναικών) να διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουνίου.
Θυμίζουμε ότι εκτός από την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά, στο Παρίσι θα βρεθεί και η 16χρονη Μιχαέλα Λάκη, η οποία θα αγωνιστεί στην κατηγορία των τζούνιορ που θα ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου.
Πηγή: Tennis24