Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης και αρχηγός της εθνικής Τουρκίας, Αρντά Τουράν, κατήγγειλε, μετά την ανακοίνωση της FIFA, για τον “καλύτερο προπονητή της χρονιάς”, πως υπήρξε νοθεία στα αποτέλεσμα, καθώς ήταν διαφορετικές οι αρχικές επιλογές του.
Ο Τουράν με ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο twitter, αποκάλυψε πως υπήρξε νοθεία στα αποτελέσματα για τον προπονητή της χρονιάς, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ψήφισε ως καλύτερο τον Ντιέγκο Σιμεόνε, κι όχι τον Γιόακιμ Λεβ, όπως ανακοίνωσε η FIFA.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε πως ο Τούρκος σταρ έδωσε 5 βαθμούς στον Γιόακιμ Λεβ, 3 στον Ζοζέ Μουρίνιο και μόλις έναν στον προπονητή του στην Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε.
Ο Αρντά όμως, είχε διαφορετική άποψη:
“Την ημέρα που ζητήθηκαν οι επιλογές μου, διάλεξα τον Ντιέγκο Σιμεόνε ως καλύτερο προπονητή και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως καλύτερο παίκτη.
Για μένα, ο Σιμεόνε είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κέρδιζε.
Θέλω όλος ο κόσμος να γνωρίζει ακριβώς τι έχει συμβεί. Τα εξηγώ, για να μην μπερδευτεί κανείς”, σχολίασε ο Τουράν.
Πηγή:contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement