Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για δυο ψεύτικες σελίδες στα social media, που φέρουν το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν διαθέτει καμία σελίδα στα social media ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ.
Δυο ψεύτικες σελίδες στα social media, σε Facebook και Instagram, με το όνομα “Δημήτρης Μελισσανίδης”, ήταν αρκετές για να κινητοποιήσουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ξεκινήσουν αναφορές κατά τους και να προχωρήσουν σε καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν διαθέτει καμία προσωπική σελίδα σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και γι’ αυτό τον λόγο, όταν ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τις συγκεκριμένες σελίδες, προχώρησαν άμεσα στην καταγγελία τους, ελπίζοντας να προβούν γρήγορα όλες οι διαδικασίες για την διαγραφή τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement