Το ανδρικό τμήμα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 5-8 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.
Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 5-8, για το πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.
Η Ένωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ, με το πρώτο οκτάλεπτο να τις βρίσκει με το σκορ στο 2-2. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι δυο γκολ με 2-3, ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο είχε πάει την διαφορά στα τρία γκολ (3-6).
Η συγκεκριμένη διαφορά έμεινε έτσι μέχρι το τέλος, με τους Κιτρινόμαυρους να γνωρίζουν στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης την ήττα με 5-8 απ’ τους Θεσσαλονικείς.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 3-6, 5-8.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement