Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο χθεσινό ΔΣ και τόνισε ότι καταδικάζει κάθε μορφή βίας, ενώ συμπλήρωσε πως θα υπερασπιστεί δίκαιο αίτημα της περιοχής για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αναλυτικά:
«Έχουμε δηλώσει, κατ’ επανάληψη, ότι καταδικάζουμε την όποιας μορφής βία, απ’ οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Δεν μπορούμε, όμως, να μην καταδικάσουμε και την ενέργεια της Διοίκησης του Δήμου μας, να ζητήσει την παρέμβαση των ΜΑΤ, για την επιλεκτική εκκένωση της αίθουσας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Παραμείναμε στη συνεδρίαση, γιατί θεωρήσαμε χρέος μας να υπερασπιστούμε το δίκαιο αίτημα όλης σχεδόν της πόλης, για την άμεση κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ξεκαθαρίζουμε, όμως, ότι σε όποια επανάληψη ανάλογων περιστατικών, δεν θα συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ
Ο επικεφαλής
Λύσσανδρος Γεωργαμλής».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement