Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με το Περιστέρι στο πλαίσιο φιλικού αγώνα.
Κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου θα τεθεί η Βασίλισσα, αύριο (20/02) Σάββατο. όπως ανακοινώθηκε.
Ο αγώνας θα έχει φιλικό χαρακτήρα και φυσικά θα πρόκειται για κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Περιστέρι έχει νέο προπονητή και γνώριμο στο κιτρινομαυρο περιβάλλον. Πρόκειται για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:
«Ένα δυνατό φιλικό, από το οποίο αναμένεται να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα, δίνει το Περιστέρι το Σάββατο (20/2, 14:00) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ .
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει πλέον όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς έχει μπει στο πρόγραμμα και ο Γιάννης Μπουρούσης (γυμνάζεται φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα) και η αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητάς τους.
Ουσιαστικά, η συνάντηση με την ΑΕΚ έχει τον χαρακτήρα ενός crash test εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement