11.2
16:16

Η Λίβερπουλ καλείται να πληρώσει ποσό ρεκόρ στη Φούλαμ, ως τροφεία για τον Χάρβεϊ Έλιοτ

AEK1924.gr team
Η Λίβερπουλ καλείται να πληρώσει ποσό ρεκόρ στη Φούλαμ, ως τροφεία για τον Χάρβεϊ Έλιοτ

Η Λίβερπουλ καλείται να πληρώσει το ποσό των έξι εκατ. ευρώ στη Φούλαμ, ως τροφεία για τον 17χρονο Χάρβεϊ Ελιοτ. Ο νεαρός Αγγλος άσος μετακινήθηκε στους κόκκινους το 2019

Όπως αποφάσισε η ανεξάρτητη επιτροπή επαγγελματικής ποδοσφαιρικής αποζημίωσης, η Λίβερπουλ καλείται να πληρώσει έξι εκατ. ευρώ στη Φούλαμ ως τροφεία για τον 17χρονο, Χάρβεϊ Ελιοτ και πρόκειται για ποσό-ρεκόρ για τέτοια υπόθεση.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο Έλιοτ μετακινήθηκε στη Λίβερπουλ το 2019 και τότε οι δύο ομάδες είχαν αποτύχει να τα βρουν στο ποσό της αποζημίωσης που θα έπρεπε να λάβουν οι Λονδρέζοι.

Τον Μάιο του 2019 είχε γίνει ο νεαρότερος που αγωνίστηκε ποτέ σε ματς της Premier League, στο ματς της Φούλαμ κόντρα στη Γουλβς. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, σε ηλικία 16 ετών και 209 ημερών έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε βασικός σε ματς στο Άνφιλντ, όταν αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο Λίβερπουλ – Άρσεναλ για το Carabao Cup.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement