10.2
15:45

Μπακογιάννης: “Ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης”

AEK1924.gr team
Μπακογιάννης: “Ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης”
Advertisement

Την πλήρη ικανοποίησή του, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το χρήση του νέου γηπέδου στο Βοτανικό, μετέφερε σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο πρώτος πολίτης της Αθήνας, που είναι και ο βασικός υπεύθυνος κι ο φορέας εκτέλεσης του έργου, τόνισε την Τετάρτη (10/2) πως έγινε ένα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ της “Διπλής Ανάπλασης”, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ο σχεδιασμός προχωράει εντός χρονοδιαγραμμάτων.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων:

“Σήμερα έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης. Της εμβληματικής αυτής παρέμβασης που δημιουργεί δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη.

Ο σχεδιασμός μας προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων. Η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας”.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->