Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, συνοδευόμενος με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ και Δημοτική Σύμβουλος στη Νέα Φιλαδέλφεια, Ανθή Παπακώστα, επισκέφτηκαν την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.
Ο Παναγιώτης Κονέ μετά απ’ την επιστροφή του στην ΑΕΚ απ’ το πόστο του τεχνικού διευθυντή δεν είχε επισκεφτεί το νέο γήπεδο της ομάδας.
Κάτι που το έπραξε σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος απ’ την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ και Δημοτική Σύμβουλος στη Νέα Φιλαδέλφεια, Ανθή Παπακώστα.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, θέλησε να ενημερωθεί πλήρως για τις εργασίες που απομένουν, αλλά και για την πρόοδο που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα, μένοντας πλήρως ικανοποιημένος και έφυγε ιδιαίτερα ανυπόμονος για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της έδρα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement