Ο Βασίλης Ξανθόπουλος υπέστη κάταγμα στη μύτη στον αγώνα του Κολοσσού με τον Ηρακλή για έβδομη (!) φορά στην καριέρα του ενώ σωριάστηκε στο παρκέ και επέστρεψε να αγωνιστεί με προσταυτευτική μάσκα.
Ο αγώνας του Κολοσσού Ρόδου με τον Ηρακλή ήταν στις αρχές της τέταρτης περιόδου όταν ο Βασίλης Ξανθόπουλος κατέβασε την μπάλα για λογαριασμό των γηπεδούχων και ο Μπόουλιν τον χτύπησε άθελά του στο κέντρο του γηπέδου!
Ο έμπειρος γκαρντ σωριάστηκε στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους και αποχώρησε στον πάγκο του Κολοσσού για τις πρώτες βοήθειες.
Μάλιστα επέστρεψε στα τελευταία λεπτά του αγώνα φορώντας την προσταυτευτική μάσκα που έχει μόνιμα στην τσάντα του. Ο Ξανθόπουλος έχει… δεινοπαθήσει με τον συγκεκριμένο τραυματισμό, μετρώντας πλέον 7 κατάγματα στη μύτη!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement