01.2
21:35

Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Μακέντα, έκανε πίσω η Εσπανιόλ

AEK1924.gr team
Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Μακέντα, έκανε πίσω η Εσπανιόλ

Παρά την συμφωνία με τον Παναθηναϊκό το πρωί της Δευτέρας, ο σύλλογος της Βαρκελώνης δεν απέστειλε ποτέ τα απαιτούμενα έγγραφα για να προχωρήσει στην απόκτηση του Ιταλού επιθετικού, ο οποίος ήταν θετικός στην μετακίνησή του στην Ισπανία.

Η Εσπανιόλ κινήθηκε για την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα από τον Παναθηναϊκό την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr, η πρόταση των Καταλανών έγινε αποδεκτή από το «τριφύλλι» ενώ ο Ιταλός φορ ήταν θετικός στην μετακίνησή του στην ομάδα της Βαρκελώνης, καθώς τον «έψηνε» το όλο πρότζεκτ.

Από την στιγμή που ο ελληνικός σύλλογος είπε το «ναι», η Εσπανιόλ δεν επέστρεψε ποτέ στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του παίκτη. Η Εσπανιόλ δεν έστειλε τα απαιτούμενα χαρτιά στον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει η υπόθεση και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αυτό συνέβη λόγω της σφιχτής οικονομικής πολιτικής του κλαμπ που παρά την πορεία ανόδου που κάνει, δεν θέλει να ξοδέψει περισσότερα χρήματα.

Πηγή: Gazzeta.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement