01.2
15:05

Έμεινε ελεύθερος ο Μεικόν

AEK1924.gr team
Έμεινε ελεύθερος ο Μεικόν

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε ελεύθερος απ’ την Γαλατασαράϊ και άνοιξε ο δρόμος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με την οποία έχει έρθει σε συμφωνία.

Ένα βήμα πιο κοντά στην Βασίλισσα ήρθε ο Ντάριλ Μέικον, που έμεινε και επίσημα ελεύθερος απ’ την Γαλατασαράϊ, ανοίγοντας τον δρόμο για την μεταγραφή του στην ομάδα.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και λίγες μέρες με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, έμεινε και επίσημα ελεύθερος απ’ την Τούρκικη ομάδα και η Βασίλισσα τον περιμένει να έρθει σήμερα στην χώρα μας, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας τους.

Ο Μέικον είναι ο γκαρντ που έψαχνε και ήθελε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος πρόκειται για δική του επιλογή απ’ την μεταγραφική αγορά, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να κάνει πράξη ακόμα μια επιθυμία του, δίνοντας του όλα τα όπλα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η δημοσίευση της Γαλατασαράϊ:

Advertisement