Σε ένα σχηματισμό 4-3-3 επέλεξε να παρατάξει την ΑΕΚ Χιμένεθ στην σημερινή (27/01, 17:15) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μάνταλο να μένει στον πάγκο και τον Τάνκοβιτς να επιστρέφει στην ενδεκάδα.
Με τον Γιώργο Αθανασιάδη να συνεχίζει στα κιτρινόμαυρα γκολποστ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα αγωνισθούν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννια.
Την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν ο Μιχάλης Μπακάκης στα δεξιά, ο Εμάνουελ Ινσούα στα αριστερά και οι Στράτος Σβάρνας και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο κέντρο.
Σιμόες, Σιμάνκσι και Γαλανόπουλος είναι οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για τον άξονα, ενώ ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς και ο Λιβάι Γκαρσία θα σταθούν αριστερά και δεξιά (αντίστοιχα) πίσω από τον προωθημένο Νέλσον Ολιβέιρα.
Στον πάγκο βρίσκονται οι εξής: Τσιντώτας, Λόπες, Λάτσι, Χνίντ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης και Μαχαίρας.
Δείτε το γράφημα της ενδεκάδας της ΑΕΚ:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement