Επικό… τρολάρισμα από τον Πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ προς τον «χρυσό» σκόρερ της χθεσινής (14/01) αναμέτρησης με τον Άρη, τον οποίο αποκαλεί Μπέκαμ.
Σε άλλο επίπεδο το έφτασε ο Νέλσον Ολιβέιρα και πήγε ένα βήμα παρακάτω τα όσα γράφονται για τον Λιβάι Γκαρσία.
Κάτω από τις φωτογραφίες που κοινοποίησε ο 23χρονος… φονιάς του Άρη, σχολίασε: «Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από το Τρινιντάντ και Τομπάκο».
Φυσικά οι φίλοι της ΑΕΚ δεν άφησαν το τρολάρισμα του Πορτογάλου να περάσει απαρατήρητο και συνέχισαν το πείραγμα στον Γκαρσία για το γκολ-ποίημα που πέτυχε στο «Κλ. Βικελίδης».
Δείτε το τρολάρισμα του Ολιβέιρα στον Γκαρσία:
Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν ο άνθρωπος – κλειδί στην μεγάλη νίκη της ΑΕΚ μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ.
Η Ένωση πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα του Άρη, που έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Χιμένεθ, με την πολύτιμη «πινελιά» του Λιβάι Γκαρσία.
Ο νεαρός εξτρέμ ήταν για ακόμη μια φορά καταλυτικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ, έκρινε ένα ντέρμπι που σήμαινε πολλά για την ομάδα, προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία, αλλά και να μην επιτρέπει στον αντίπαλο της να ξεφύγει βαθμολογικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement